eCarlos.net

eCarlos blogger om .Net, Sharepoint, Umbraco, Hosting og meget mere

WillItMail - Simpel test af smtp fra fx. web app

Som udvikler, administrator m.v. har du tit og ofte brug for at konfigurere SMTP indstillinger for en applikation - Normalt intet problem i et udviklings scenarie, men når det skal rykkes i produktion, og mails så ikke kommer frem, så er der utroligt mange fejlmuligheder (firewall, netværk, smtp konfiguration m.v.).

Et lille værktøj jeg har (lavet) og brugt gennem tiden er WillItMail - WillItMail er en simpel Winforms app der forsøger at sende en mail via SMTP og svarere tilbage med den oprindelige fejlbesked fra SMTP serveren (hvis du når så langt). - Simpelt, men super værktøj når du skal finde ud af hvorfor mails ikke kommer frem.

 

 

Du finder WillItMail her : http://download.veroz.com/WillItMail/WillItMail.exe - Der bliver ikke installeret noget, og applikationen kræver .Net 2.0 for at virke.

Loading