eCarlos.net

eCarlos blogger om .Net, Sharepoint, Umbraco, Hosting og meget mere

Sharepoint 2010 Foundation - Backuppen virker :)

Vi er så småt ved at være klar til at gå i gang med de første (forsigtige) løsninger på Sharepoint 2010, men når man bevæger sig hen mod noget der mere eller mindre kunne ligne produktionsdata (med alle forbehold dog), så er det nu engang rart at vide om fx. backuppen virker.

Intern backup i Sharepoint er ikke noget jeg har beskæftiget mig meget med tidligere, primært har udgangspunktet været, at går det helt galt, så laver vi restore af server+database. Men det ser rent faktisk ud til at virke ret godt i SPS 2010 Beta, så det er ikke utænkeligt at den del får en del mere opmærksomhed i fremtiden herfra.

En ting der er værd at vide er at (man ihvertfald i min installation af Sharepoint Foundation) skal aktivere Windows Sharepoint Services Administration v4 (SPAdminv4) selv, når den er startet, så kører både backup og restore som en drøm:).

 

Loading