eCarlos.net

eCarlos blogger om .Net, Sharepoint, Umbraco, Hosting og meget mere

Endelig - vCRM er gået i luften.

Efter sådan ca. 1½ år på kode og tegnebrættet (med op til halve års mellemrum) - lykkedes det forleden laaaaaaaaaangt om længe at bringe web udgaven af vores gamle fakturerings og tidsregistrerings platform online.

vCRM er stadig navnet, og funktionerne og missionen er stadig den samme - lave et simpelt og overskueligt fakturerings og tidsregistrerings system - det er hvis jeg nu selv skal sige det, lykkedes ganske godt i web udgaven også :)

vCRM kan følgende 

  • Tidsregistrering
  • Produktsalg
  • Fakturering
  • Kreditering
  • Kundekartotek
  • Elektronisk udsendelse af faktura
  • Start / stop tid på projekter.

Nu mangler vi blot de mere lækre ting såsom svedige grafer over tidsforbrug m.v. men de kommer :)

Kom i gang med vCRM her.

 

 

Loading