eCarlos.net

eCarlos blogger om .Net, Sharepoint, Umbraco, Hosting og meget mere

WillItMail - Simpel test af smtp fra fx. web app

Som udvikler, administrator m.v. har du tit og ofte brug for at konfigurere SMTP indstillinger for en applikation - Normalt intet problem i et udviklings scenarie, men når det skal rykkes i produktion, og mails så ikke kommer frem, så er der utroligt mange fejlmuligheder (firewall, netværk, smtp konfiguration m.v.).

Et lille værktøj jeg har (lavet) og brugt gennem tiden er WillItMail - WillItMail er en simpel Winforms app der forsøger at sende en mail via SMTP og svarere tilbage med den oprindelige fejlbesked fra SMTP serveren (hvis du når så langt). - Simpelt, men super værktøj når du skal finde ud af hvorfor mails ikke kommer frem.

 

 

Du finder WillItMail her : http://download.veroz.com/WillItMail/WillItMail.exe - Der bliver ikke installeret noget, og applikationen kræver .Net 2.0 for at virke.

EasyBill er flyvende

Siden lanceringen af EasyBill her i starten af Maj, har det været en absolut flyvende periode. Der er kommet en del ret gode og konstruktive kommentarer der er ved at blive beabejdet lige p.t.

Et af de store ønsker er et større udvalg af faktura skabeloner, så dem er vi begyndt at prioritere noget højere end tidligere. Vi regner p.t. med at udgive en ny skabelon hver 14 dag. (Faktura, Rykker og Kreditnota).

Anyway - Så er det super lækkert at se det går så stærkt fremad :)

//C