eCarlos.net

eCarlos blogger om .Net, Sharepoint, Umbraco, Hosting og meget mere

Ny Facebook leg, Øl, Redbull eller Tequila?

Så er der spas på facebook igen :).

Vi leger en leg. Vi vil have, at alle PIGER gør noget specielt på Facebook for at hjælpe med bevistheden for Bryst cancer. Det er så let, at jeg vil gerne have dig med til at sprede det! Sidste år var omkring at skrive farven på den BH du havde på, lige nu, i din FB status. og det gav stor undren hos mænd i flere dage, hvorfor vi piger havde en farve skrevet (forskellig farve hver dag) i vores status. I år har det med kærlighedsforhold at gøre. Med andre ord, i dette øjeblik, hvilken drink repræsenterer dit forhold status?

Tepuila : Jeg er en single kvinde
Rom: Jegs er en rør og gå videre kvinde
Champagne: Jeg er en forlovet kvinde
Redbull: Jeg er en kvinde i et forhold
Øl: Jeg er en gift kvinde
Vodka: Jeg er "den anden" (kvinde)
Sprite: Jeg er en kvinde der ikke kan finde den rette mand
Whiskey: Jeg er en single kvinde, men med venner der ikke vil stoppe med at feste
Likør: Jeg er en kvinde, der ønsker hun var single
Gin: Jeg er en kvinde der gerne vil giftes

Alt du behøver nu, er at skrive det svar ned, der passer på din situation, i din FB status (besvar ikke denne mail, bare sæt ordet/drinken i din status) OG kopier og sæt dette ind i en ny Besked og send det til alle dine PIGE - venner.. Husk ikke via Væggen!! BH legen nåede nyhederne. Lad os se om denne "leg" kommer lige så langt. . .