eCarlos.net

eCarlos blogger om .Net, Sharepoint, Umbraco, Hosting og meget mere

Installer Sharepoint Server 2010 på Windows 2008 Server R2

Standard installation af Sharepoint 2010 Beta på en Windows Server 2008 R2, er desværre ikke helt så standard som det kunne være. Hvis du følger installationsvejledningen (next,next,next), så vil du højst sandsynligt få en fejl der omtaler allowInsecureTransport, fejlen drejer sig om en invalid setting i web.config for alle service applikationer.

Problemet løses ved at installere følgende hotfix til Server 2008R2 http://connect.microsoft.com/VisualStudio/Downloads/DownloadDetails.aspx?DownloadID=23806

Yderligere detaler omkring fejlen kan ses på Ians blog.

Leaving messages for myself....

Sidder og roder med noget gammelt kode.. og faldt over denne del..

Den siger vist alt (og er nu fjernet), men nu meget hyggeligt at sidde og finde beskeder til mig selv.


Sharepoint 2010 Foundation - Backuppen virker :)

Vi er så småt ved at være klar til at gå i gang med de første (forsigtige) løsninger på Sharepoint 2010, men når man bevæger sig hen mod noget der mere eller mindre kunne ligne produktionsdata (med alle forbehold dog), så er det nu engang rart at vide om fx. backuppen virker.

Intern backup i Sharepoint er ikke noget jeg har beskæftiget mig meget med tidligere, primært har udgangspunktet været, at går det helt galt, så laver vi restore af server+database. Men det ser rent faktisk ud til at virke ret godt i SPS 2010 Beta, så det er ikke utænkeligt at den del får en del mere opmærksomhed i fremtiden herfra.

En ting der er værd at vide er at (man ihvertfald i min installation af Sharepoint Foundation) skal aktivere Windows Sharepoint Services Administration v4 (SPAdminv4) selv, når den er startet, så kører både backup og restore som en drøm:).