eCarlos.net

eCarlos blogger om .Net, Sharepoint, Umbraco, Hosting og meget mere

Installation af Dynamics CRM 4.0 - Puha.

Jeg havde for et års tid siden "fornøjelsen" af at sætte en CRM 4.0 op. Super system, men ikke uden hurdler at få installeret.

I dag havde jeg så den ubetingede store fornøjelse at skulle smide 2 af slagsen i luften. Installationen foregik stort set uden problemer. Lige bortset fra følgende der kom frem under foranalysen:

1. ASP.net 2.0 er ikke installeret. Det stod under IIS punktet. Nu har jeg tidligere prøvet lignende med fx. Crystal Reports der på et tidspunkt ikke mente 2.0 var installeret blot fordi man havde installeret 3.0 også. Så straks i gang med at se om 2.0 var installeret. Det var det..
Løsningen. aspnet_regiis -i

2. Loopback check - Det er pain in the *ss.

Problemet opstår når du sætter en hostheader på websitet fx. (crm.mitdomæne.com) der ikke er maskinenavnet. Så er det umuligt at browse til sitet hvis Integrated authentication er slået til. typisk et problem (eller en efterhånden triviel udfordring) når vi laver sharepoint, og ja, problemet her er nøjagtigt det samme.

Løsningen: Slå Loopback check fra, http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/896861

Juhuu.. endnu en dag med software der skal spille sammen med en 4-5 andre produkter på samme tid.. ... .....

InstallShield - Error 1325 - "Foretrukne" is not a valid shortcut.

Jeg er på det sidste begyndt at få en underlig fejl ved installation af programmer der benytter InstallShield, efter en del undersøgelser viste det sig at hvis man fx. som jeg er underlagt et stort coorporate netværk, så er min foretrukne sti selvfølgelig sat til et share på netværket.. Det er nu også godt nok, bare ikke hvis det fx. er VPN klienten man er ved at installere hjemmefra.

En hurtig søgning på "foretrukne" i regedit bringer en frem til COMPUTER\Users\[SID]\Software\Microsoft\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders\ ændrer man Favorites til en valid sti, så er man flyvende igen.

 

Microsoft Wireless Laser Desktop 7000 - Super Godt og Rigtig Skidt

Jeg har i nogen tid ledt efter det "rigtige" tastatur.. Logitechs, som ellers har super lækre knapper, duer ikke, da de er begyndt at placere Inser, Home, PageUp m.v. helt forkert. (i mit hoved ihvertfald).

 Så jeg blev noget glad da det lykkedes.. en lille halvsprød sag af Microsoft Wireless Laser Desktop 7000 (så kan navnet da heller ikke blive længere).. Super fedt tastatur.

Men men men.. På alle undtaget et sæt vi har haft mellem hænderne nu.. der har musen været i stykker. Symptomerne viser sig når man sætter batteriet i musen, og sætter den i opladeren.. så går der ca. 10 sekunder og den begynder at blinke rødt.

Forklaringen ? - Batteriet er ikke helt tilpasset til musen, eller ihvertfald forkert. Løsningen.. Papir rundt om batteriet, og så sidder den som den skal.. Wierd.

http://turbulentsky.com/microsoft-wireless-laser-mouse-7000-8000-flashing-red-led-battery-doesnt-charge.html

Hmmm.. Men udover det, så er det et absolut anbefalelsesværdigt hakkebrædt:)